Barnens favoriter Babblarna kommer till Farsta Centrum, Fanfaren, lördag den 21 april. Köp dina biljetter till föreställningen i infodisken!

En svängig, interaktiv och rolig musikal. En historia om kärlek och omtanke om varandra, om äventyr, mod och om att annorlunda är bra det med. Ni får träffa robotflickan Klonk som med publikens hjälp trollar fram alla Babblarna ur deras hus. Vi klappar fram Diddi, sjunger fram Doddo, viskar i brevlådan efter Bibbi och stampar fram Dadda. Barnen i publiken får dansa med till ”Stompalång Tut Pling Sång”, ”Första låten”, ”Bergochdalbanebit” och många, många fler.

Föreställningen visas på teatern Fanfaren, Farstagången 8, klockan 11.00 och 14.00. Det finns 250 biljetter till vardera föreställning, vi tillämpar först till kvarn och vi kan inte reservera biljetter. Köp dina biljetter med Swish direkt på plats i vår infodisk som ni hittar mellan Lindex och Flash. Biljetterna kostar 50 kr styck för kundklubbsmedlemmar (ordinarie pris 150 kr) så passa på att bli medlem i vår kundklubb om du inte redan är det. Ladda ner Farsta Centrums kundklubb i AppStore eller GooglePlay alternativt sms:a FarstaC till 71630. Max 4 biljetter per familj/sälskap. Biljetterna går ej att returnera eller byta. 

Vi ser fram emot en härlig och svängig dag tillsammans!