JULKUL I FARSTA CENTRUM

Vi i Farsta Centrum vill gärna fira jul med er, därför har vi sammanställt alla våra julaktiviteter nedan. Hos oss i Farsta hittar du allt för att komma i rätt julstämning.

1-10 december
Farstaklappen – en juligare jul till fler barn.
Farstaklappen är vårt årliga initiativ till förmån för Stockholms Stadsmission, där du kan köpa en julklapp till ett barn som annars blir utan. Ett initiativ som verkligen gör skillnad för många familjer i Stockholm. Framför allt för de små familjemedlemmarna. Du köper en julklapp i Farsta Centrum och lämnar in den på klappstationen som finns på nedre plan vid Coop. Vi ser till att den kommer dit den behövs allra mest på julafton. Klappstationen är öppen 1-10 december. Klappstationen är bemannad under våra ordinarie butiksöppettider.

10-17 december
Tomten kommer på besök

Tomten och hans Nissa kommer på besök kl. 11.00-15.00. De bjuder på pepparkakor, minglar med trollerier och såklart med sin magiska tomteklocka! Tomten och Tomtenissan önskar alla en riktigt god jul! Man kan främst träffa Tomten minglandes runtom i centrumet men ibland måste han vila sina ben och då kan man träffa honom i tomtehörnan och lämna sin önskelista och kanske passa på att ta en fin bild. Fotografering sker med egen kamera/mobil. Tomtehörnan hittar ni på övre plan vid Hemtex.

13 december
Luciatåg

Mellan klockan 17-17.30 skrider vårt luciatåg från Kungliga Musikhögskolan genom gallerian och bjuder på stämningsfull skönsång. De startar och avslutar vid vår infodisk.

16-17 & 21-23 december
Paketinslagning

Vi vet att tiden är värdefull i juletider och därför kommer vi även i år bjuda på gratis inslagning av era julklappar. Det är inte vilken paketinslagning som helst utan inslagning inspirerad från Japan. Inga synliga skarvar, inget slöseri med papper och fina vikningar gör ditt paket till en extra minnesvärd present, troligtvis den finaste under granen. Våra paketinslagningsdiskar hittar ni på gatuplan mellan Life, Rituals och Albrekts Guld samt på övre plan mellan Scorett och Ecco. De är bemannade följande tider:

16-17 dec kl. 12-16
21 dec kl. 15-20
22 dec kl. 12-22
23 dec kl. 10-22

21-23 december
Extraöppet

De tre sista dagarna innan jul kan ni shoppa ännu längre hos oss. Den 21-23 december har vi öppet från 10.00-22.00 varje dag. Under dessa dagar finns våra julvärdar på plats för att guida er i julhandeln. De bjuder på svalkande dryck, pepparkakor och juleskum.

Varmt välkommen att fira jul med oss!