I sommar inför vi ett nytt parkeringssystem, Autopay, i samarbete med Parkman Sverige. Det är ett enkelt parkeringssystem där kameror läser av bilens registreringsnummer vid in- och utfart. Din parkering startar automatiskt när du åker in på någon av våra parkeringsplatser och avslutas när du åker ut igen, om du inte valt att avsluta i någon av våra betalautomater. Du behöver inte tänka på p-skiva, biljett, bom eller liknande och framförallt behöver du inte oroa dig för kontrollavgifter*

*Kontrollavgift (p-böter) kan fortfarande skrivas ut om parkering avsedd för rörelsehindrade nyttjas utan tillstånd, om parkering sker i lastzon eller annan plats icke avsedd för parkering.

Syftet med det nya parkeringssystemet är att skapa maximal tillgänglighet och fri parkering för våra besökare.

 • Vi erbjuder alltid 3 timmars fri parkering per dygn. Har du parkerat mindre än 3 timmar lämnar du din parkeringsplats utan att betala.
 • Efter de tre fria timmarna tillkommer en avgift på 20 kr per påbörjad halvtimme (max 200 kr/dag)
 • Du kan betala på något av följande sätt:
  Betalautomat – betala med kort i automaterna som du hittar vid entréerna. Efter betalning har du 15 min på dig att lämna parkeringen.
  Automatisk betalning – registrera ditt betalkort på mitt.parkman.nu så dras parkeringsavgiften varje gång du parkerar i en Autopay-anläggning.
  Betala i efterhand – betala inom 48 timmar på mitt.parkman.nu
  Faktura – om du inte väljer något av ovanstående betalalternativ skickas en faktura till fordonsägaren.

Läs mer om det nya parkeringssystemet här!