Vi välkomnar Oscar of Sweden till Farsta Centrum. Oscar of Sweden är ett familjeägt företag som tillverkar och säljer moderiktiga skjortor till moderna och medvetna män. Oscar of Sweden har jobbat med hantverk, kvalitet och stil sedan starten i Borås 1949.  Oscar of Sweden skapar klassiska skjortor med en twist. Det alla har gemensamt är att de är gjorda med fullt fokus på hantverk, design och kvalitet. De har arbetat med skjortor i över 60 år och är fortfarande lika dedikerade till detaljerna. När Oscar of Sweden grundades 1949, drevs företaget från en liten källare i Borås. Ägarna, syskonen Per och Ewa Åhman började tidigt med att pressa kragar och klippa till trådar, under deras pappas vakande öga. Idag säljs kvalitetsskjortor från Oscar of Sweden över hela världen, men designas fortfarande i Borås.

Oscar of Sweden är dedikerade till detaljerna. Varje söm, mönster, passform och snitt måste vara helt perfekt. De lämnar ingen detalj åt slumpen. Det ska både synas och kännas att du bär en skjorta från Oscar of Sweden. Därför lägger de stor vikt i valet av exklusiva textilier, knappar och tråd till vävningsteknik och tvättning av tygerna. I tygväg erbjuder de allt från linne till tvättat denim, chambray.

Det finns inga speciella tillfällen eftersom varje tillfälle är unikt och kräver sin skjorta. Därför har de skjortor som passar för vardag, arbete, fest, bröllop, begravning eller andra stunder då din skjorta behöver vara stilren, uppklädd, preppy, elegant, sportig, ledig, eller bara snygg och bekväm.

Ni hittar Oscar of Sweden på övre plan mellan Brothers, MQ, H&M och Carlings. 

Varmt välkomna!