Välkommen till Lundbergs

Lundbergs

Lundbergs är en svensk butikskedja med ett stort utbud av väskor, resväskor, ryggsäckar, handskar och accessoarer från flera välkända varumärken. 

Vår vision är att erbjuda kunderna kvalitetsprodukter till överkomliga priser. God kvalitet och valuta för pengarna rimmar bra med Lundbergs filosofi. Våra kunder önskar kvalitet och lång livslängd på de produkter de köper. Du kan vara säker på att vi alltid kommer att erbjuda ett varierat, handplockat utbud av väskor, reseutrustning, handskar och accessoarer som vi anser tillhör de absolut bästa vad gäller kvalitet och funktionalitet till rimliga priser.

Vi har produkter från märken som Puccini, House of Sajaco, North Pioneer, The Monte, HK Handskkompaniet, Lycke, Totes, Samsonite, Björn Borg, Secrid, Guess, Adax och andra varumärken. Vi vet att en väska inte bara är en väska, och att det inte finns någon väska som passar alla. Det handlar om vem man är och vad ditt användningsområde är. Därför är mångfald och variation något som är viktigt för oss. Vi vill vara en butik för alla!