Nu sprider vi jul i vår galleria.

Varmt välkommen till en juligare jul i Farsta Centrum!

Nu sprider sig tonerna av julmusik och doften av saffran från våra butiker och caféer. Hos oss firas julen under hela december och det bjuds på aktiviteter, julverkstad, besök av tomten och hans glada nissar, samt stämningsfullt framträdande av Lucia. 

Se hela programmet nedan,

Välkommen till vår magiska julvärld
Ge dig själv en skön paus från julshoppingen och ta en titt in i vår magiska julvärld som du hittar på övre plan. 

Tomten kommer på besök 2 december
Kom in på en alldeles extra speciell lördag och träffa tomten och hans nissar! Föreviga ögonblicket och passa på att lämna över din önskelista i tomtens trygga händer.
Tomten träffar du på övre plan vid MQ mellan kl 11-15.

Bind din egna julkrans 3 december
På söndagen bjuder vi in alla vuxna o barn till att binda vackra julkransar som de får ta med sig hem. Eller varför inte sprida lite extra julglädje och ge bort den till någon du tycker om?
Vi ses på övre plan utanför MQ mellan kl 11-15.

Tomten kommer tillbaka 9 december
Under lördagen är tomten och hans nissar tillbaka i centrum! Alla barn är hjärtligt välkomna att komma förbi och säga hej, ta en julig bild och överlämna sina önskelistor till tomten. Vi ses där!
Tomten träffar du på övre plan vid MQ mellan kl 11-15.

Julklappsverkstad 10 december
På söndag slår vi upp portarna till vår julklappsverkstad! Kom och skapa din alldeles egna julklapp med hjälp av tomtens nissar. Självklart går det bra att slå in din klapp direkt på plats!
Vi ses på övre plan vid MQ mellan kl 11-15.

Luciatåg 13 december
Unna dig själv en rofylld paus från julstressen med luciatågets vackra stämmor. Luciatåget börjar sin färd vid Hemtex kl 17.00 - Vi ses där! 

Nissarnas Julutmaning 17 december
Bär du på gnistan som behövs för att jobba i tomtens verkstad? På söndag är alla barn välkomna att prova på nissarnas spännande julutmaning!
Vi ses på övre plan vid MQ mellan kl 11-15.